eyelevel.gr | Μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης
Το ιατρείο μας «eyelevel» όπου λειτουργεί στην περιοχή της Άνοιξης από τον Ιανουάριο του 2014, έχει την δυνατότητα να καλύψει μεγάλο εύρος από διαγνωστικές υπηρεσίες. Είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος που προσφέρει στους ασθενείς ένα φιλικό, μοντέρνο περιβάλλον με προτεραιότητα τη σωστή διάγνωση και την παρακολούθηση αυτών.
eyelevel, eyelevel.gr, eyelevel - γρεβενιωτης παυλοσ, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος οφθαλμίατρος, οφθαλμίατρος, οφθαλμίατροι άνοιξη, οφθαλμίατρος άνοιξη, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος άνοιξη
661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης

ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΔΟΦΘΑΛΜΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στο ιατρείο μας γίνεται τακτικός έλεγχος ενδοφθάλμιας πίεσης ή αλλιώς τονομέτρησης με τονόμετρο επαφής Goldman. Συνήθως η αύξηση της ενδοφθάλμιας πίεσης είναι αποτέλεσμα συνδυασμού καταστάσεων όπως η ηλικία, η κληρονομικότητα, η φυλής και το φύλο. Η τονομέτρηση εκτελείται σε επίπεδο εξέτασης ρουτίνας εκτός εάν συσταθεί διαφορετικά από τον ιατρό. Η αύξηση της πίεσης δεν έχει συμπτώματα. Δεν πονάει και δεν προκαλεί αλλαγές στην όραση. Αυξάνεται αργά και σταδιακά ελαττώνοντας την όραση με αργό ρυθμό και χωρίς εμφανή συμπτώματα. Η ζημιά που προκαλεί ωστόσο είναι μη αναστρέψιμη. Η αυξημένη πίεση μπορεί να οδηγήσει σε γλαύκωμα και σταδιακά σε καταστροφή του οπτικού νεύρου. Αν ο/η ασθενής έχει γλαύκωμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα γιατί υπάρχει κίνδυνος σταδιακής μείωσης της όρασης.

ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Xειρουργός Οφθαλμίατρος

Με την αγάπη που έχω για την οφθαλμιατρική, βασική μου γραμμή, είναι να ιεραρχώ τις διαγνώσεις με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη και με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση να προτείνω όλες τις πιθανές λύσεις που μπορεί να έχει κάποιος/α ασθενής σύμφωνα με το πρόβλημα του/της. Πιστεύω στην άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ ιατρού-ασθενή.

O ιατρός είναι

ειδικός στον

έλεγχο ενδοφθάλμιας

πίεσης

 

Καλέστε άμεσα

στο 2106215116 για

ραντεβού με τον ιατρό.