eyelevel.gr | Διάβαση Δακρυϊκού Πόρου
Το ιατρείο μας «eyelevel» όπου λειτουργεί στην περιοχή της Άνοιξης από τον Ιανουάριο του 2014, έχει την δυνατότητα να καλύψει μεγάλο εύρος από διαγνωστικές υπηρεσίες. Είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος που προσφέρει στους ασθενείς ένα φιλικό, μοντέρνο περιβάλλον με προτεραιότητα τη σωστή διάγνωση και την παρακολούθηση αυτών.
eyelevel, eyelevel.gr, eyelevel - γρεβενιωτης παυλοσ, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος οφθαλμίατρος, οφθαλμίατρος, οφθαλμίατροι άνοιξη, οφθαλμίατρος άνοιξη, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος άνοιξη
651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-651,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Διάβαση Δακρυϊκού Πόρου

ΔΙΑΒΑΣΗ ΔΑΚΡΥΪΚΟΥ ΠΟΡΟΥ

Σε περιπτώσεις δακρύρροιας και υπερχείλισης των δακρύων, εφόσον αποκλειστεί η περίπτωση της έντονης ξηροφθαλμίας ή αλλεργίας, η συχνότερη αιτία είναι κάποιου τύπου απόφραξη του ρινοδακρυϊκού πόρου. Η διάβαση δακρυϊκου πόρου είναι μια διαγνωστική εξέταση που δείχνει τη βατότητα ή μη, του δακρυϊκού πόρου καθώς και τις περισσότερες φορές το επίπεδο της απόφραξης. Η διαδικασία είναι γρήγορη, ανώδυνη και συμπεριλαμβάνει τη διάβαση φυσιολογικού ορού με ειδική κάνουλα υπό πίεση από το δακρυϊκο σημείο μέχρι να το αισθανθεί ο/η ασθενής στη στοματική κοιλότητα. Σε περίπτωση που δεν το αισθανθεί, τότε έχουμε επιβεβαιώσει την απόφραξη του δακρυϊκου πόρου.

ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Xειρουργός Οφθαλμίατρος

Με την αγάπη που έχω για την οφθαλμιατρική, βασική μου γραμμή, είναι να ιεραρχώ τις διαγνώσεις με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη και με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση να προτείνω όλες τις πιθανές λύσεις που μπορεί να έχει κάποιος/α ασθενής σύμφωνα με το πρόβλημα του/της. Πιστεύω στην άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ ιατρού-ασθενή.

O ιατρός είναι

ειδικός στην

διάβαση

δακρυϊκού πόρου

 

Καλέστε άμεσα

στο 2106215116 για

ραντεβού με τον ιατρό.