eyelevel.gr | Διαθλαστική Επέμβαση Laser
Το ιατρείο μας «eyelevel» όπου λειτουργεί στην περιοχή της Άνοιξης από τον Ιανουάριο του 2014, έχει την δυνατότητα να καλύψει μεγάλο εύρος από διαγνωστικές υπηρεσίες. Είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος που προσφέρει στους ασθενείς ένα φιλικό, μοντέρνο περιβάλλον με προτεραιότητα τη σωστή διάγνωση και την παρακολούθηση αυτών.
eyelevel, eyelevel.gr, eyelevel - γρεβενιωτης παυλοσ, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος οφθαλμίατρος, οφθαλμίατρος, οφθαλμίατροι άνοιξη, οφθαλμίατρος άνοιξη, eyelevel - γρεβενιωτης παυλος άνοιξη
706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-706,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Διαθλαστική Επέμβαση Laser

Διαθλαστική Επέμβαση Laser

Η τεχνολογική πρόοδος μας έχει δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε μια διαθλαστική επέμβαση χρησιμοποιώντας laser σε όλα τα στάδια της ελαττώνοντας τα λάθη που μπορούν να προέλθουν από ένα ανθρώπινο χέρι καθώς και να ελαχιστοποιήσει τις επιπλοκές που παλαιότερα εμφανίζονταν. Επίσης η επέμβαση και η ανάρρωση είναι πλέον ταχύτερη. Η διάδοση της τεχνολογίας αυτής τη καθιστά πιο προσιτή για τον ασθενή ο οποίος επωφελείται επιπρόσθετα από την αλλαγή στη ποιότητα της καθημερινότητάς του καθώς και από τα έξοδα γυαλιών και φακών επαφής.
Το laser μπορεί να διορθώσει όλες τις διαθλαστικές ανωμαλίες (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, και πρεσβυωπία) και σπάνια  μφανίζονται περιορισμοί που να καθιστούν ένα άτομο ακατάλληλο για την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας. Η πιο σύγχρονη μέθοδος τεχνολογικά που χρησιμοποιείται παγκοσμίως σήμερα και θεωρείται η πιο εξελιγμένη, ασφαλέστερη και ταχύτερη είναι η Femtosecond Lasik. Σημαντικό επίσης είναι ο ιατρός να είναι εκπαιδευμένος στην τεχνολογία αυτή.

 

• Η επέμβαση είναι γρήγορη και ανώδυνη. Κρατά κατά μέσο 15-20 λεπτά.
• Ο/Η ασθενής επιστρέφει σε λίγη ώρα μετά την επέμβαση στο σπίτι του/της, έχοντας ανοικτά τα μάτια του.
• Η επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται από τις πρώτες ώρες.

Έπειτα δίνεται συνταγή από τον ιατρό για τα κολλύρια που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τις επόμενες ημέρες.
Μετά την επέμβαση μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις, όπως ξηρότητα-αίσθηση ξένου σώματος μέσα στο μάτι και προοδευτικά η όραση μετά από τις πρώτες 4 ώρες αρχίζει να καθαρίζει. Επίσης, τις πρώτες ημέρες το βράδυ τα φώτα παρουσιάζουν άλω (στεφάνι) το οποίο και σταδιακά μειώνεται.

ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Xειρουργός Οφθαλμίατρος

Με την αγάπη που έχω για την οφθαλμιατρική, βασική μου γραμμή, είναι να ιεραρχώ τις διαγνώσεις με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη και με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση να προτείνω όλες τις πιθανές λύσεις που μπορεί να έχει κάποιος/α ασθενής σύμφωνα με το πρόβλημα του/της. Πιστεύω στην άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ ιατρού-ασθενή.

O ιατρός είναι

ειδικός στην

πάθηση του

κερατοειδούς

 

Καλέστε άμεσα

στο 2106215116 για

ραντεβού με τον ιατρό.